Biografia di Albert Ramaj (a cura di)

Inserisci qui la biografia dell'autore

Espandi

Bibliografia

Copertina

Stublla - M O N O G R A F I

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

Editor Don Fatmir Koliqi-Zyra Famullitare e shën Jozefit – Stubëll Monografia botohet nën kujdesin dhe përkrahjen e meshtarëve të Stubllës design: shtypi:

Zyra Famullitare e shën Jozefit – Stubëll

2005

VisualizzaScarica
Copertina

INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP

JETA SHOQËRORE E SHQIPTARËVE NË SHKUP DHE RRETHINË NDËRMJET D Y LUFTËRAVE BOTËRORE

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP

Shkup, 2015

2015

VisualizzaScarica
Copertina

Injac Zamputti

KUJTIME NJERËZ-FAKTE-NGJARJE - Jozef Zamputti Albert Ramaj Nazmi Rrahmani Zef Ahmeti Kastriot Marku

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

Albanisches Institut Postfach 7 CH-9001 St. Gallen

St. Gallen-Prishtinë 2020

2020

VisualizzaScarica
Copertina

Peter Bartl - Injac Zamputti

Vincenzo Zmajevich - Relacion i gjendjes se Shqipërisë e Serbisë RelazionAlbert Ramaj Zef (Ahmeti) Nokae dello stato d'Albania e Serbia (1702-1703) Përgjegjës të këtij botimi

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

SHB Faik KonicaSt. Gallen-Prishtinë 2022

Prishtinë

2022

VisualizzaScarica
Copertina

Camillo Libardi

Sylva documentorum spectantium ad Missionem Pulatensem-Përmbledhje dokumentesh mbi misionin e Pultit

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

Albert Ramaj (ed.)-Albanisches Institut Postfach 7 CH-9001 St. Gallen

Prishtina - St. Gallen

2023

VisualizzaScarica
Copertina

Alessandro Barnabò

Sulle Missioni dell'Albania, Servia e Macedonia - Ed: Albert Ramaj & Skender Asan

a cura di Albert Ramaj (a cura di)

Albanisches Institut - Shkup - St.Gallen, 2023

Shkup - St.Gallen, 2023

2023

VisualizzaScarica