Prima pagina Pagina precedente Pagina 2/388 Pagina successiva Ultima pagina
Copertina

Domeniche e Festività di Aprile 2024 - Mezzojuso

a cura di Salvatore Perniciaro

Parrocchia di San Nicolò di Mira - Mezzojuso

Mezzojuso

2024

VisualizzaScarica
Copertina

Domeniche e Festività di Maggio 2024 - Mezzojuso

a cura di Salvatore Perniciaro

Parrocchia San Nicolò di Mira - Mezzojuso

Mezzojuso

2024

VisualizzaScarica
Copertina

Albert Ramaj

Burime dhe dëshmi Stublla në dokumente arkivore austriake, shkolla, kriptokrishtenizmi në Karadak

Albanisches Institut Postfach 7 9001 St. Gallen

St. Gallen 2008

2008

VisualizzaScarica
Copertina

Dr. Skender Asani, Albert Ramaj

RRUGËTIMI ПАТЕШЕСТВИЕ JOURNEY

Botues / Издавач / Publisher: INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE I SHQIPARËVE @ ACTA NON VERBA Shkup / Скопје /Skopje 2017

Shkup / Скопје / Skopje 2017

2017

VisualizzaScarica
Copertina

Albert Ramaj

Dëshmitar kohe - Dom Zef Ramaj (1882-1914) Famullitar dhe mësues në Shkup - Zeitzeuge Don Zef Ramaj (1882-1914) Pfarrer und Lehrer in Skopje

Albanisches Institut Postfach 7 CH-9001 St. Gallen

St. Gallen 2014

2014

VisualizzaScarica
Prima pagina Pagina precedente Pagina 2/388 Pagina successiva Ultima pagina